Spesialtakst AS

Spesialtakst AS

Spesialtakst AS
Vesthagen 4, 4344, Bryne, Rogaland
Trykk for å åpne kart
  • Telefon: 466 35 425
  • E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Andre opplysninger
Taksering av fritid og yrkesbåter
– Tilstandsvurdering
– Verdivurdering
– Skadetaksering

Vi er ett alsidig takseringsfirma som utfører takstoppdrag innenfor de fleste fagområder. Våre takstmenn utfører nøyaktige og nøytrale vurderinger med god faglig kvalitet.
Spesialtakst AS sitt primære markedsområde er i områdene Rogaland og Agder, men vi utfører også oppdrag ellers i Norge når det er behov for vår spesialkompetanse. Oppdrag innen maritim sektor utføres også utenfor landets grenser. Våre oppdragsgivere er privatpersoner, næringsvirksomheter, offentlig sektor, borettslag, banker, forsikringsselskaper, advokater, byggfirma og eiendomsutviklere.
Selvfølgelig er vi medlem i bransjeorganisasjonen, Norges Takseringsforbund (Norsk Takst), og vi forplikter oss med det å jobbe innenfor retningslinjene som er fastsatt.
Vi holder til i nye moderne lokaler i Vesthagen 4 på Bryne utenfor Stavanger, og du er selvfølgelig velkommen til å komme innom på en «drøs»!

Meld deg på vårt nyhetsbrev