Hitra i Trøndelag fylke

Angelamfi

Ekte opplevelser for alle
Angelamfi på Hitra er et idyllisk skjærgårdsparadis som egner seg ypperlig som feriemål for hele familien. Her blir du skjemt bort med nydelige solnedganger og frisk sjøluft. Ikke bare inviterer Angelamfi til batterilading, men her tilbys det også en hel rekke aktiviteter. Kjedsomheten blir lagt på hylla så fort man ankommer rorbuene som på rekke og rad skaper en helt spesiell sjarm.
I Kvenvær har vi totalt 21 rorbuer og leiligheter til leie. I Grefsnesvågen har vi 19.
Ta med familien på alt fra sykkelturer, gåturer og fiske, til ørnetitting og hjortemating på den flotte øya vår. Det er kort vei til butikk, Joker Kvenvær, eller til Fillan for den som ønsker å dra på en handlerunde.
Kort vei til pub og ølsmaking på Storm Brygghus i Kvenvær, ostesmaking på Hitra Gårdsmat på Helgebostadøya eller en omvisning på Helgebostad Hagebruk.

Restauranter i nærheten: Brygga Restaurant & Pub. Ved bestilling kan man spise på Storm Brygghus og Hitra Gårdsmat

Bedrifter / firmatur
Hos Angelamfi ligger alt til rette for en minnerik tur med teambuilding i fokus, og både faglig og sosialt innhold. Vi har møterom med plass til 25 person og AV-utstyr, i tillegg til restaurant, boblebad og badstu.

Fiske
Her finnes et enormt artsmangfold, og fiskere fra hele Europa kommer hit for å prøve lykken. Blant annet kan du få breiflabb, lyr, kveite og uer på kroken. Det finnes også en rekke muligheter for ferskvannsfiske på Hitra, hvor man kan prøve seg på ørretfiske eller til og med ål. Vi har sløyerom.

Dykking
Hitra byr på fantastiske dykkeopplevelser. Sandbunner, store tareskoger og flotte, vertikale vegger. På Grefsnesvågen har vi anlegg for luftfylling, der du kan fylle opp dykkeflasker til båade 300 og 200 bar.

Angelamfi Grefsnesvågen (se kart i billedserie under)
Velkommen til et av kyst-Norges flotteste fiske-, ferie- og konferansesenter – ut mot storhavet og tusenvis av øyer, holmer og skjær. Et eldorado for fiskere, men også et flott utgangspunkt for andre aktiviteter.
Med vår vakre skjærgård og flotte natur kan du i tillegg til å fiske, dykke, jakte, padle, gå lange turer eller sykle rundt på øya. En annen aktivitet.
Angelamfi Grefsnesvågen har 19 velutstyrte rorbuer og leiligheter, alle med kjøkken, stue, soverom og terasse. Samtlige boenheter ligger ved bryggekanten og med utsikt over vågen. I rorbuene har alle soverom eget bad/toalett, mens leilighetene har ett eller flere bad/toalett avhengig av antall sengeplasser. Angelamfi Grefsnesvågen har jacuzzi.

Angelamfi Kvenvær (se kart i billedserie under)
Angelamfi Kvenvær er et fiskesenter med flotte hus og leiligheter og topp beliggenhet. Alle husene ligger like ved eller nær sjøen. Her finner du en marina, fileteringsrom, tørkerom, en felles grillhytte og et velværeområde med badstue, alt tilgjengelig uten ekstra kostnad.
Hos oss bor du meget komfortabelt i flotte hus eller leiligheter. Samtlige boenheter ligger ved bryggekanten og har utsikt over vågen.
Aluminiumsbåtene er 22-24 fot og utstyrt med 75-100 hk motorer og farge kart-plotter / ekkolodd. Båtene er i en klasse for seg og ideelle for kresne fiskere. Etter en rask båttur starter jakten på storfisken. Et perfekt utgangspunkt for en uforglemmelig fiskeopplevelse.

Angelamfi

Meld deg på vårt nyhetsbrev