Moss i Østfold fylke

Hotell Refsnes Gods
- Moss i Østfold fylke

I snart 250 år har gjestfrihet og omtanke for godsets gjester stått i sentrum hos oss. Her er du velkommen for å feire bryllup, nyte en romantisk weekend eller for å få faglig påfyll. Refsnes Gods er et hotell med høye krav til kvalitet og en genuin historie, derfor er vi medlem av De Historiske Hotel & Spisesteder. Vi har lang erfaring som vertskap for konferanser og skreddersyr arrangementet etter dine ønsker.

I idylliske omgivelser, et steinkast fra Oslofjorden, ligger Refsnes Gods på vakre Jeløy ved Moss. Hit til oss er det kun knappe 45 minutter med bil eller tog fra Oslo. Kommer du vestfra har Bastøfergen hyppige avganger fra Vestfold. Kommer du med båt er det egen brygge til våre gjester.

I dag er Refsnes Gods et moderne hotell med alle fasiliteter – og samtidig en herskapelig ramme rundt selskapeligheter, kurs/konferanse og spesielle anledninger. Vi kan tilby 61 komfortable værelser som er utsmykket med kunst fra noen av vår tids største kunstnere. I hotellets nærhet finner du også de kjente kunstgalleriene Galleri Henrik Gerner og Galleri F15.
Hotellets intime Restaurant Munch er kjent for personlig service og et særdeles godt kjøkken. Vinkjelleren med sine tykke gråsteinsvegger, levende lys og flere tusen flasker vin, skaper en unik atmosfære for mindre selskaper eller for en vandring i vinens verden kombinert med prøvesmaking.

I tillegg til å være medlemmer av De Historiske Hotel & Spisesteder, ble vi våren 2011 tildelt Stiftelsen Norsk Kulturarvs Olavsrose «for ivaretakelse og formidling av det gamle herregårdshuset kombinert med utsøkte kunstopplevelser».

Mange kommer hit for å nyte roen, men vi har masse aktiviteter dersom du ønsker det. Vi frister med forfriskende opplevelser på fjorden hele året! Vi har også trimrom, badstue og utendørs jacuzzi som våre gjester kan bruke. Mange setter også pris på å kunne rusle rundt på hotellet og nyte noen av våre mer enn 400 kunstverk. Vi er stolte av å kunne presentere Refsnes Gods kunstbok som viser vår unike samling av norsk samtidskunst. I vår kunstbok kan du lese mer om våre 90 kunstnere og deres kunstverk. Vi kan nevne kunstnernavn som Ørnulf Opdahl, Runi Langum, Frans Widerberg, Håkon Gullvåg, Elisabeth Werp, Carl Nesjar, Andy Warhol, Edvard Munch, Håkon Bleken, Nico Widerberg, Yngve Henriksen, Frede Schilling, Nina Sundbye og Roar Werner Eriksen.

Vil du vite mer om noen av våre kunstnere, klikk på link til kunstboken. Her kan du også kose deg med Refsnes Gods’ historie, mat og menyer, og lære mer om vin.

Vi kan tilby hyggelige sommerpriser fra kr 695 pr person i dobbeltrom inklusiv vår deilige frokost. Bestill superior-rom for 2 personer med badekar og møblert balkong med fjordutsikt til kr 845,- pr person. Da får du også anledning til å nyte den vakre solnedgangen vi ser over Vestfold.

Hotell Refsnes Gods ligger vakkert og vestvendt til på Jeløy, midt i Oslofjorden.
• Egen strand og gjestebrygge
• Hage med stor plen og muligheter til å spille volleyball, boccia og andre sommerspill. Vi har to petanque-baner og utendørs sjakk-spill
• Restaurant Munch med 8 originale Munch-bilder
• Over 400 kunstverk inkludert Andy Warhols After Munch
• Grand Meny serveres kl 18-22 mandag-lørdag
• Uteservering/barmeny mandag-lørdag kl 12-22
• Knappe 45 minutter med bil og tog fra Oslo
• 30 minutters ferjetur fra Vestfold
• Rygge flyplass 15 km
I hotellets omegn er det mange muligheter for hyggelige aktiviteter:

Ta et deilig bad fra hotellets strand eller brygge Har du med barn er krabbefiske fra bryggen en enkel og populær aktivitet. Finn deg en plass i solen og bestill noe godt å drikke, les en bok eller bare slappe helt av, vil du låne pledd til å legge på gresset, har vi det også.
• Gå en tur langs Kyststien
• Moss Tennisklubb
• Spill golf på Evje golfbane og/eller tennis hos Moss tennisklubb
• Se spennende kunst på Galleri F15 på Jeløy (ca 45 minutters gåtur fra hotellet)
• Utstilling på Galleri Henrik Gerner i Moss sentrum
• Sommershow på Parkteateret
• Ta en svipp-tur til Sverige, det er 45 minutters kjøring

Sommerprisene gjelder 26. juni til 6. august.

Hjertelig velkommen til et sommeropphold på Refsnes Gods!

Meld deg på vårt nyhetsbrev