Holmen Marine AS

Holmen Marine AS Forhandler

Holmen Marine AS
Fekjan 80, 1394, Nesbru, Viken
Trykk for å åpne kart
  • Telefon: 481 15 481
  • E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Andre opplysninger
SUP
Brettene vi tilbyr er produsert etter våre strenge krav til egenskaper, styrke, stivhet og stabilitet. Våre brett oppfører seg aldri som en banan, eller er for myke. Dersom brettene utsettes for maks vektbelastning, skal de alltid klare det med 20% margin! Alle våre brett selges komplett med stor nok justerbar og kraftig ryggsekk. Her skal det være plass til pumpe, justerbare padleåre, avtagbar hoved finne, reparasjonssett og fotstropp. De leveres også med faste sidefinner for bedre retningsstabilitet. SUP-brett tilbys i dag enten til svært lav pris eller svært høy pris for ett-lags brett som ikke innehar de egenskaper vi forlanger på våre SUP brett. Valget er ditt, men ikke la lav pris gå på bekostning av egenskap og sikkerhet du forventer. Våre brett gir deg valuta for pengene! Vi har alltid SUP-brett på lager.

BÅTER
Holmen Marine er hjernen bak AQUALELA oppblåsbare sammenleggbare gummibåter sammen med min kollega Hans Rix i Tyskland. En kjøper ikke bare gummibåt, men en kjøper en AQUALELA når utstyrsnivå, kvalitet, sjøegenskaper, sikkerhet og levetid er viktigst nå og i årene som kommer.

SEILJOLLER
Vi tilbyr flere modeller av skole-/treningsoptimist og regatta Optimist med IODA målerbrev.

SPA
Holmen Marine har solgt oppblåsbare transportable spabad side høsten 2007 og har solgt til kunder i Norge, Sverige, Finland og Sveits. Siden 2014 har vi solgt AquaSpa og har også solgt ordre til andre land. Vi velger topplokk med stropper hvilket gjør at en kan åpne deler av spabadet på vinteren hvis en er bare en eller to personer for å holde på varmen.

SWT
Holmen Marine AS forhandler kjemikalier fra Guardian.

STÅHJULING
Holmen Marine AS, norsk importør av Xinli ES-III Escooter ståhjuling /tohjuling som selvbalanserende kjøretøy.
Båt
Aqualela

Meld deg på vårt nyhetsbrev