Mare Safety AS

Mare Safety AS Forhandler

Mare Safety AS
Osnesvegen 118, 6065, Ulsteinvik, Møre og Romsdal
Trykk for å åpne kart
  • Telefon: 70 00 98 10
  • E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Andre opplysninger
Båter: I over 20 år har vi utvikla, produsert og utstyrt redningsbåter til den maritime industrien. Vi har designa og skreddersydd mer enn 500 Mann-Over-Bord (MOB) båter i ulike størrelser og med tilpassa funksjoner, alt etter kunden sitt behov. Vårt kjennemerke er de gule båtene og de er alle i henhold til SOLAS-standard.

Bysse: MARE har levert komplette bysser og bysseutstyr siden 1999. Vi har opparbeidet oss en portefølge av pålitelige produsenter som leverer produkt av høy kvalitet. Vårt team av ekspertar har lang erfaring og solid kompetanse. Vi står klare til å hjelpe deg med alle typar prosjekt innan bysse, vaskeri og kjøken. Ei bysse fra MARE blir tilpasset kundens behov, og inkluderer full pakke av design og teknisk løysning, teknisk utstyr og alt nødvendig interiør (rustfrie stålbenker, hyller m.m). Hovedleverandører: METOS, NICRO, MIELE og RUSTFRIE BERGH.

Redningsutstyr og andre produkter: Vi tilbyr vi også et bredt utvalg av aktuelle tilleggsprodukter fra ulike leverandører: Redningsflåtar – Redningsnett og -rammer – Klatrenett – Flyteutstyr – Overlevingsdrakter – Hospitalutstyr – Redningsutstyr – Madrassar Lintøy – Treningsutstyr

Meld deg på vårt nyhetsbrev