Niba Yachting AS

Niba Yachting AS Forhandler

Niba Yachting AS
Vesthagen 4, 4344, Bryne, Rogaland
Trykk for å åpne kart
  • Telefon: 466 35 425
  • E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Andre opplysninger
Niba Yachting AS representerer noen av de ypperste varemerkene i sine respektive markeder. Utover dette har vi også som mål å være regionsledende på megling av bruktbåter. Handel hos oss skal være trygt, forutsigbart og behagelig.


Båtsalg Båtsalg er en naturlig del av det å eie båt. Allikevel kan det være stressende, vanskelig og svært tidskrevende. Vi i Niba Yachting AS jobber hver dag med dette og har gode systemer for å håndtere momenter som annonser, bilder, henvendelser, bud og oppgjør. Vi ønsker gjerne å hjelpe deg med å selge båten din. Ved å bruke oss som din megler kommer du til å oppleve et stressfritt båtsalg hvor du kan være trygg på at fagfolk jobber for en god salgspris og trygge rammer for deg som båtselger. Vi har mange års erfaring, et stort kundenettverk og gode samarbeidspartnere. Niba Yachting AS skal være den ledende båtmegleren i regionen.

Ønsker du mer informasjon om våre båter, båtmegling eller annet? Ta kontakt for en hyggelig båtprat, og gjerne et helt uforpliktende tilbud.
Båt
Solaris, Dragonfly
Merkevarer
B&G, Simrad Yachting

Meld deg på vårt nyhetsbrev