Midtnorsk Trebåtverksted AS

Midtnorsk Trebåtverksted AS Verksted

Midtnorsk Trebåtverksted AS
Flagvegen 132, 7670, Inderøy, Trøndelag
Trykk for å åpne kart
  • Telefon: 419 15 220
  • E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Verksted
Reparasjoner og restaureringer

I vårt treverksted har vi maskiner av høy kvalitet for nøyaktig bearbeiding av trematerialer.
Dimensjonshøvel
Justersag
Stor bandsag
Avretterhøvel
Søylebormaskin
I tillegg har vi et stort utvalg av handverktøy
Andre opplysninger
Midtnorsk Trebåtverksted AS ble stiftet i 2012 av entusiaster innen kystkultur og fartøyvern. Vi hadde da fått oppdraget med å restaurere MB Hauka og behovet for en formell organisasjon oppsto.
Restaureringen av MB Hauka stoppet opp pga manglende finansiering, men firmaet forsatte med oppdrag på andre fartøyer. Flere av disse har status som verneverdige, og vi er blitt spesialister på arbeider på trefartøyer med denne statusen.

Restaureringen av MF Stoksundferja som startet i 2016 vil fortsatt være vår hovedoppgave. I tillegg tar vi oppdrag på en rekke andre fartøyer. Vi har også bidratt på fartøyer der andre har hatt hovedoppdraget.
Vi setter helse, miljø og sikkerhet i høysetet, og er medlem i Agenda HMS. Vi er også opptatt av å ta vare på miljøet og er derfor nøye på å følge gjeldende regler for avfallshandtering. Våre ansatte har nødvendige sertifikater for de oppgavene vi utfører.

Skipshandel: Varer for båtbygging og -vedlikehold. En del båtmaterialer av furu og eik.

Meld deg på vårt nyhetsbrev