Sollerud Båtbyggeri & Slipp AS

Sollerud Båtbyggeri & Slipp AS Vinteropplag Verksted Båtbyggeri Produsent

Sollerud Båtbyggeri & Slipp AS
Drammensveien 290, 0283, Oslo, Oslo
Trykk for å åpne kart
  • Telefon: 471 52 272
  • E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Fortøyningsmulighet
Ja
Verksted
Reparasjon / skader
Her kan vi hjelpe til med det meste. Grunnstøting, rigghavari, kollisjonsskader, grunnstøting, generellt manglende vedlikehold og slitasje av båt, råte i treoverbygg, bytte av slitedeler, bytte gjennomføringer i skrog, og annet vil være typiske reparasjonsjobber vi påtar oss. Dette gjelder både båter i plast og tre.

Kompositt
Sollerud Båtbyggeri kan produsere og reparere deler i kompositt. Kompositter er et fagområde hvor det har skjedd en enorm utvikling de siste 20 årene. Dette er teknologi som hovedsakelig har kommet fra luftfartsindustrien og har etter hvert blitt tilgjengelig for bruk i båter hvor vekt, styrke og fart er viktig. Med kompositter tenker vi stort sett på konstruksjoner som inneholder et kjernemateriale, for eksempel divinycell, med glassfiber, karbonfiber eller kevlar i laminatet rundt.
Vinteropplag
Vi kan slippsette båter av størrelse opp til 20 tonn/65 fot. Slippvogna kan kjøres inn i båtbyggeriet. Vi leier også ut longside båtplasser ved moloen utenfor båtbyggeriet. Dette er sommer- og/eller vinterplasser, sistnevnte i boblehavn.
Andre opplysninger
Nybygg av båt
Båtbyggeriet vårt bygger alt av båter i klink, kravell, stripplanking, kaldbaking og alt innen moderne komposittbåtbygging i glassfiber, karbon eller kevlar. Vi tar også på oss oppdrag med bygging av plugger til båt eller deleproduksjon. Vi har flere kunder som er selvbyggere som vi bistår med rådgiving og utføring av deler av prosjektet.

Båtrestaurering
Vi har flere omfattende restaureringsprosjekter av båt bak oss. Dette dreier seg ofte om eldre båter i dårlig stand som trenger hjelp av fagfolk for å føres tilbake til fordums prakt. Klassiske meterbåter, runaboats, plattgattere, snekker, oselvere, skøyter, havseilere og andre klassiske gamle båter vil alle kunne få nytt liv og en lang fremtid etter en restaurering. Vi har de senere årene også restaurert flere klassiske plastbåter som Boston Whaler, Halberg Rassy, With og Nauticat.

Meld deg på vårt nyhetsbrev