Survitec Norway Samarbeidspartnere

Survitec Norway
Gangstøvikveien 66, 6009, Ålesund, Møre og Romsdal
  • Telefon: 70 15 87 00
  • E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Andre opplysninger
Survitec Norway AS (tidligere Brude Safety, nå en del av Survitec Group) er en av Redningsselskapets hovedsamarbeidspartnere. Partene har inngått en markeds- og leverandøravtale som innebærer at Survitec Norway AS bidrar med en finansiell støtte til Redningsselskapets drift gjennom sponsormidler og rabattavtaler, samt et faglig samarbeid med tanke på å videreutvikle både produkt og tjenester.

Redningsskøytene skal bl.a. utstyres med redningsflåter fra Survitec, som skal være rådgiver og bidragsyter i Redningsselskapets utvikling av Sjøredningsskolen.I tillegg er Survitec Norway stolte av å kunne bidra til å fullfinansiere den nye Elias-båten "Elias Crewsaver" som nå blir å finne i Ålesund distriktet.

Survitec Group er en verdensledende leverandører av brann-, rednings- og sikkerhetsløsninger til både fartøy, rigger, forsvar og luftfart.

«For oss er det et privilegium og et naturlig valg å støtte det imponerende arbeidet Redningsselskapet driver», sier Administrerende Direktør Bente Storhaug Dahl. «Vi er stolte av å kunne identifisere oss med en så anerkjent og profesjonell aktør som Redningsselskapet. Vi har et felles mål om å forebygge ulykker og å levere produkt og tjenester som skal redde liv når ulykken først er ute, og dette gjør samarbeidet ekstra meningsfullt.»

- Bente Storhaug Dahl
Adm.dir. Survitec Norway AS

Meld deg på vårt nyhetsbrev