Meløy i Nordland fylke

Støtt Brygge
- Meløy i Nordland fylke

Et levende fiskevær og gammelt handelssted på Helgelandskysten. Her finner du blant annet en av Nordlands beste sjømatrestauranter og et eget fiskerimuseum. Vi har også matbutikk, diesel, vann, post, ekspedisjon. utleie av kajakker og utleie av sykler. Her kan du også oppleve arena Meløy, Svartisen, Saltstraumen, Kystriksveien, Lofoten, Helgeland, Hurtigruten og mye mer.

Åpent året rundt på bestilling.

Restaurant Gammelbutikken: Når midnattsolen skinner inn vinduet og du nyter kulinariske sjømatretter fra havets spisskammers, er Restaurant Gammelbutikken den perfekte arena. Vi har som mål å være den beste kulinariske opplevelsen på Helgeland.
Restauranten har sommeråpent daglig fra 15.juni – 16. august 2019 kl 10:00–23:00 (24:00 fre/lør).
Les mer her>>

Aktiviteter: Kom til Støtt og vi kan ta deg med på en rekke aktiviteter knyttet til kajakk, sykkel, ribturer til Svartisen eller uti havgapet mm.
Les mer her >>

Turforslag og guiding på Støtt: Vi byr på magiske turer på Støtt i vill og vakker natur med storhavet rett utenfor. Når du går, eller sykler, er du i ett med det rike dyre- og fuglelivet på øya.
Les mer her >>

Gjestehavn og Service: Støtt er en av de mest besøkte gjestehavner på Helgelandskysten, og ligger midt i leia, ca 32 nautiske mil sør for Bodø. Vi har nå to gjestehavner hvorav den ene er ny fra 1. juni 2019.
Les mer her >>

Stabburet, Rorbua og Bakeriet: En overnatting i Rorbua og Stabburet gir deg den herskapelige handelssteds følelsen.
Les mer her >>

Konferansemuseet: Et perfekt møterom for kreativitet og inspirasjon.
Les mer her >>

Meld deg på vårt nyhetsbrev