Åfjord i Trøndelag fylke

Stoksund Seapark

Fiskeferie på kysten av Trøndelag
Stoksund Seapark i Åfjord er et glimrende utgangspunkt for både ferskvanns- og sjøfiske! Her kan du bla. fiske torsk, uer og kveite. Fiskegaranti!

Delikate retter fra Stoksund Seapark
Vi serverer delikat og smakfull mat når du arrangerer fest eller andre tilstelninger der mat og drikke er en naturlig del av arrangementet.

Overnatte i rorbuer eller leiligheter
Stoksund Seapark AS har 5 stk. rorbuer med fullt utstyrt kjøkken, soverom, bad, TV og bredbånd der hver enhet er på 80 kvm. I tillegg har vi 2 leiligheter for utleie.

Du kan leie båter hos oss
Vi har 13 båter til leie, i ulike størrelser og med ulik motorkraft.Vi har redningsvester. Ta med fiskeutstyr.

Parkering for bobil
Stoksund Seapark har det største og og beste anlegget for bobilparkering på Fosen. Anlegget som stod ferdig i 2020 har totalt plass til mange biler fordelt på flere lokasjoner/oppstillingsplasser med alle fasiliteter. Hos oss kan du velge om du ønsker skjermet/privat plassering eller plassering som innbyr til sosialt samvær. Felles for alle er spektakulær utsikt mot frohavet og både Stokkøya og Linesøya.

Innbydende selskapslokaler til din disposisjon
Stoksund Seapark har nybygde selskapslokaler (2017) og møterom. Velg din atmosfære med ulike fascinerende lyssettinger. Her kan du arrangere bryllup, konfirmasjon og geburtsdager!

Arranger ditt neste kurs hos oss
Arranger ditt neste kurs på Løvvika Gård i Åfjord! Våre lokaler egner seg godt til kurs og konferanser med tilhørende nødvendige fasiliteter som TV (skjerm), PA anlegg, etc.

Bestill en koselig kveld i smia
Smia har plass til 20 personer og er egnet for ulike samlinger som vennetreff, pubkveld og andre uformelle anledninger. Dere kan bruke den italienske åpne pizzaovnen og steke pizza etter egen oppskrift! Eller vi kan tilberede for dere ..

Stoksund Seapark

Meld deg på vårt nyhetsbrev